Blogi

Suurin osa tämän blogin helmitöistä on Mustasaaren, Vaasan ja Laihian alueen kansalais- ja aikuisopistojen helmikurssilaisten tekemiä.
Meitä helmiin hurahtaneita on paljon ja tämän blogin tarkoitus on olla meille "helmihulluille" kohtauspaikka ja samalla voidaan näyttää kaikille helmistä kiinnostuneille mitä me tehdään.

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Helmet ja sukkapuikot!

Perjantai illan kurssilla oli "näytillä" jotakin aivan erikoista. Marina on alkanut kutomaan laukkua eikä ohje ole mitenkään helppo pelkällä langalla saati sitten helmien mukaan ottaminen. Teknikka on nimeltä "konttineule" ja siitä löytyy netistä aika paljon ohjeita jos aikoo tehdä sukat mutta en ole mistään löytänyt ohjetta helmien kanssa kutomisesta. Joten Marina on jälleen soveltanut omaa ja lopputulos varmaankin on aivan erikoinen.


Peyoteteknikkaa käyttäen on tulossa  "rosa nauha". Oma on vielä suunnitteluvaiheessa mutta ajattelin käyttää fast peyote tekniikkaa (kiitos Nina)


Eva tekemiä "tähtösiä" on jo aika monta, loppunäyttöä innolla odotan.







Anilla tekemät "blingbling" korut spiraaliteknikkalla. Korvakorut on vielä tekeillä.




Ehkä ensi jouluksi kynttilän alle sopiva alusta (Elenan malli)


Tässä oli tämänkertaiset kuvat. Nyt on kuukauden paussi ennen seuraava kurssikertaa joten kyllä minun pitäisi saada tehtyä jotakin joka olisi valmis kun seuravalla keralla tavataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti