Blogi

Suurin osa tämän blogin helmitöistä on Mustasaaren, Vaasan ja Laihian alueen kansalais- ja aikuisopistojen helmikurssilaisten tekemiä.
Meitä helmiin hurahtaneita on paljon ja tämän blogin tarkoitus on olla meille "helmihulluille" kohtauspaikka ja samalla voidaan näyttää kaikille helmistä kiinnostuneille mitä me tehdään.

maanantai 12. joulukuuta 2016

Hobbyhelmessa tapahtuu.




Nyt löytyy myös Facebookissa suljettu ryhmä nimeltä Hobbyhelmi. Ryhmän tarkoitus on sama kuin tällä blogilla eli olla meidän "helmihullujen" ideapankki ja innoittaja. Facebook ryhmän ja tämän blogin ero on siinä että kaikki Facebook ryhmän jäsenet voi lisätä omia kuvia ja antaa neuvoja tai tietoa helmitöistä eli ryhmään toivottavasti tulee enemmän kuvia kuin tähän blogiin. Ryhmään voi liittyä jos on oma Facebook käyttäjätili sekä lähettämällä pyyntö ryhmään liittymisestä. Kaikkilla ryhmän jäsenilla on oikeus hyväksyä jäsen-pyyntöjä.

Huomioitavaa Facebook ryhmässä sekä ylipäänsä netissä on että jos lisäät kuvia jotka ei ole sinun omia, tai aiot laittaa kuvia joissa on jonkun kasvot Kysy ensiksi lupa ja toiseksi kerro kenen kuva on.
Kaikkien ryhmän jäsenien pitää myös tietää että minä voin joskus "lainata" kuivia sekä tekstiä ja lisätä tänne blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti